divendres, 12 de novembre del 2010

Bones idees!

A la classe de dimarts vam parlar de les lectures:
Van sortir bones idees, per exemple, la opció de poder fer servir eines per a treballar activitats d'infantil a l'adreça www.edu.365.cat o bé entrar al programa @rcacomun, on els mestres comparteixen, modifiquen i expliquen les seves experiències amb les diverses activitats que s'hi poden trobar. Estaria molt bé tenir-hi tenir accés a aquestes activitats sense la possibilitat això sí, de modificar-les. Això si poguéssim, és clar, perquè l'accés està restringit a mestres d'educació Infantil dels països que hi participen, entre els quals estan Espanya, Portugal, Brasil o Argentina, entre d'altres. Una idea que va sortir al respecte que també trobo que hauria de sorgir és un "@rcacomun" a nivell de Catalunya, on hi podríem trobar experiències que ens ajudarien molt.
Trobo que és molt interessant també la idea de difondre els videojocs que promouen valors de col·laboració en comptes dels comercials que estan per tot arreu de violència. Podríem, fins i tot, treballar-se a les aules. Se m'acut que potser d'aquí uns anyets, si es que no ha sorgit ja la possibilitat, podríem crear-ne de propis a l'aula. Això estaria molt bé.
Tot i així hi ha molts recursos en línia que ja estan molt bé i cal aprofitar-los i, si encara ens ajuda més amb una nova versió adaptada a la nostra aula modificar-los. Però és veritat que cal valorar l'esforç que molts metres han fet per a crear activitats molt interessants i les hem d'aprofitar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada