dissabte, 5 de juny del 2010

entre titella i titella

Rere la última funció de titelles d'ahir, que ens va acabar d'omplir a totes, gràcies als nombrosos aplaudiments (senyal que els va agradar), vam sortir a fora i vam poder ballar amb el ball que ens van oferir les responsables de les danses. Vam anar adjuntant-nos unes i altres, i més i més nens i nenes i mestres i allà gairebé no hi cabíem. Ho vam passar molt bé, vam ballar tots junts en una gran rotllana, i en ajuntar-se encara més gent, es van haver d'anar fent de petites.
La universitat va canviar per un dia. Semblava increïble, el munt de nens i nenes que hi havia, però tots anaven ben lligats al seu grup, amb les samarretes de colors que els identificaven amb l'escola que anaven i les mestres i altres responsables controlant al seu grup i a la resta, si calia. Espero que l'experiència hagi estat bona, sobretot per a tots els infants de les escoles, que quedin amb un bon record de la universitat.
Tot el conjunt de els preparatius anteriors i l'experiència en viu d'ahir ens ha permès fer-nos una idea del que suposa per una banda, haver d'organitzar-se bé per a preparar una sortida per a tants i tants infants i per l'altra, de treballar en petit grup per a preparar una petita obra de titelles, en aquest cas, per a grups d'infants prou nombrosa. No és gens fàcil i cal, sobretot cooperació i molta molta atenció als infants en tot moment.
Per acabar, agrair a l'Anna per tot l'esforça dedicat a nosaltres durant tot el curs, a la Patricia que vam tenir uns dies, a les companyes d'aula, per fer-ho tan bé i al meu amic Oriol per fer les fotografies dels grups pels qual va poder passar que van preparar activitat ahir mentre nosaltres estavem entre titella i titella: teatre, contes, dansa i jocs (crec que a les del cinema no us va trobar). Gràcies a totes, no ho vaig poder veure però m'han dit que ho vau fer molt bé i que, entre totes, vam aconseguir el més important: fer gaudir als petits. Enhorabona!

1 comentari: