divendres, 4 de juny del 2010

Comencen les titelles!


Atenció! Obriu bé les orelles perquè comencen les titelles!
Ha anat molt bé i a més ens ho hem passat superbé. Hem fet tres actuacions que han anat progressivament millorant. La primera ens ha quedat una mica fluixa. Hem vist que calia implicar més als petits, no només anomentant els numeros dels ingredients del pastís sinó també amb altres cosetes perquè hi puguessin participar més els petits i a la següent actuació hi hem inclòs la recerca de la caputxeta que no troben els seus amics i la implicació de la seva crida per part dels espectadors. A més, en aparèixer la caputxeta deprés d etant cridar-la tots els amics s'amaguen i la feliciten alhora, com en una festa sorpresa. Ha funcionat prou i la última funció ha quedat de perles perquè encara ens ha quedat millor.
També hem anat millorant l'entrada dels infants, que en trigar molt, s'aburrien i hem fet treure a algún personatge que els pregunta d'on vénen i què han estat fent i això ha agradat molt.
El que no ha acabat de cuallar del tot és que, en acabar la funció fem caure el llençol que tapa a les que donen vida a les titelles i els infants es quedave bocabadats. Potser no s0ho esperen o bé prefereixen que les titelles siguin titelles i no noies, o bé que no s'acabin mai les titelles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada